Požarni sistemi
 
Tip: Home smoke detector
Opis:
Samostojni detektorji za hišo, stanovanje ali vikend.
Podrobnosti:
Požarni detektorji varujejo življenja

Ne glede na profesionalne industrijske detektorje, vam ponujamo tudi novo generacijo dimnih alarmnih detektorjev za dom. Dimni detektor je samostojna naprava, ki ne potrebuje požarne centrale. Vsak detektor vsebuje lastno baterijo za napajanje in zvočno sireno, ki v primeru zaznave dima sproži alarm. Detektor ima integriran tudi LED indikator s pomočjo katerega nadziramo delovanje.

Dimni detektorji varujejo življenja, še posebej v privatnih hišah in stanovanjih, torej domovih. Zato torej Detectomat zaseda aktivno vlogo v informacijskem logu: “Dimni detektoji varujejo življenja”.

Od minimalne do maksimalne zaščite

Dimni detektor v vsakem hodniku, v vsakem nadstropju, pa tudi v kletnih prostorih in v otroških sobah, je najmanj kar potrebujete za minimalno zaščito. Nadalje, stranka dobi optimalno zaščito, če so torej dimni detektorji nameščeni še v dnevnih in spalnih prostorih, kot tudi v mansardi. Dimni detektorji naj ne bi bili nameščeni v kuhinjah, kopalnicah in delavnicah, ker lahko para in prah, ki se v teh prostorih pojavljata vodita do lažnih alarmnih sprožitev.

Vaš partner pri Tehnologiji “na mestu”, detect 3000 dimni detektorji za dom.
 

© 2004 - 2024 EDICOM d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba:
domov!