Naslov podjetja

EDICOM, d.o.o.
Prijateljeva 12
3230 ŠENTJUR

Kontakti
Tel.: +386 (0) 3 749 18 44
Fax.: +386 (0) 3 749 18 45
e-mail: info@edicom.si

Davčna številka: 80075282
Matična številka: 5796067
Dejavnost podjetja
Podjetje Edicom je bilo ustanovljeno leta 1993. Ima 10-letne bogate izkušnje s področja informacijskih in varnostnih tehnologij. Ukvarjamo se s projektiranjem, trgovino, inženiringom in proizvodnjo varnostnih aplikacij.

V glavnem se ukvarjamo s tehnologijami digitalne obdelave, shranjevanja in prenosa video in avdio signalov, sistemi za elektronsko varovanje blaga in objektov in drugimi varnostnimi sistemi. Ponujene rešitve oz. sistemi implementirane tehnologije, ki jih nudimo, zadovoljujejo še tako zahtevnega uporabnika za profesionalno in individualno uporabo.

Svojim klientom torej nudimo svetovanje, projektiranje in trženje visoke informacijsko - varnostne tehnologije.
Vizija
Postati vidno slovensko distribucijsko podjetje na področju sistemov za digitalne obdelavo, shranjevanje in prenos video in avdio signalov in elektronskih sistemov za varovanje ljudi in premoženja. Sistemi oz. rešitve z implementirano tehnologijo, ki jih tržimo, zadovoljujejo tudi najzahtevnejše uporabnike.
Poslanstvo
Poskrbeti za permanenten razvoj podjetja in zaposlenih. Doseči maksimalno zadovoljstvo uporabnikov naših sistemov na način, da jim zagotovimo najvišjo želeno stopnjo zanesljivosti, varnosti, uporabnosti in servisa. Prav tako pa uporabnikom ponuditi visoko kakovostne proizvode, sisteme in storitve, skratka najvišji standard v izbranem segmentu.
 

© 2004 - 2024 EDICOM d.o.o. Vse pravice pridržane. Izvedba:
domov!